FAQ

shutterstock_470086139

Hoe gaat de betaling?

Op de dag van aanvang kunt u het openstaande bedrag voor aanvang van de show contant afrekenen aan de stripper, tenzij anders is overeengekomen.

Tot wanneer kan ik een show annuleren?

Binnen 48-24 uur wordt er 25% van het totale bedrag in rekening gebracht. Bij annulering binnen 24 uur wordt er 50% van totale bedrag in rekening gebracht. Annuleren binnen 48 uur kan alleen telefonisch of per WhatsApp geschieden.

Hoe kan een stripper geboekt worden?

Een aanvraag om een stripper te boeken kan telefonisch of per e-mail.  Na de ingediende aanvraag checken wij of de gewenste stripper voor u beschikbaar is. Om de beschikbaarheid van de stripper voor u te kunnen checken, vragen wij in welke woonplaats, datum en tijdstip u de stripper wenst te ontvangen. Wanneer de stripper beschikbaar is kan de aanvraag telefonisch of per e-mail definitief bevestigd worden. Last minute aanvragen (binnen 24 uur) gelieve alleen telefonisch te boeken.

Welke benodigdheden heeft de stripper voor de show nodig?

Een stripper heeft voor de show nodig:

  • Een plekje om zich voor- en na de show om te kunnen kleden;
  • Een stoel zonder armleuningen;
  • Een mogelijkheid om zijn show-muziek af te kunnen spelen vanaf een cd, USB of telefoon.

Wanneer bovenstaande benodigdheden niet mogelijk zijn, graag vooraf bij ons vermelden. Dan kunnen wij er rekening mee houden en voor u een passende oplossing bedenken.

Hoe gaat een show in zijn werk?

De stripper belt u op als hij is gearriveerd op de door u opgegeven locatie.

U kunt de stripper ontvangen en de stripper naar de plek toe begeleiden waar de stripper zich voor de show kan omkleden. Na het omkleden geeft de stripper zijn show-muziek aan u en kan de stoel (zonder armleuningen) klaargezet worden op de plek waar de show plaats moet vinden. Wanneer de show-muziek wordt aangezet, komt de stripper naar binnen en begint de show. Een show duurt  ± 15 minuten. In de show wordt verwerkt dans, strip, tease, humor en een lapdance. Hiervoor wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van bodylotion en slagroom. Een stripshow bestaat uit humoristisch entertainment met een erotische knipoog.

Hoe gaat het in zijn werk als een stripper onverwachts verhinderd is?

Bij onvoorziene omstandigheden waardoor een stripper onverwachts verhinderd is, nemen wij altijd met u contact op en zorgen wij in overleg met u voor een passende vervanging.  Bij ons komt u op uw feest nooit zonder een stripper te staan.