Als best beoordeeld ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,9

Mannelijke strippers

Wil jij een mannelijke stripper huren voor een unieke beleving? Je kan bij ons kiezen uit een groot aanbod mannelijke strippers met diverse stripshows. Ben jij op zoek naar een stoute politie stripper, een stoere gentleman act of een sexy Magic Mike stripper? Jouw mannen hebben voor jouw feestje alles in huis. En zij geven jou die onvergetelijke ervaring. Ontdek snel alle mannelijke strippers ↓

Waar kan ik een mannelijke stripper voor huren?

Je kan een mannelijke stripper huren voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, studentenfeest en voor nog veel meer 18+ feesten! Jouw mannelijke stripper past zich aan elke gelegenheid aan. Heb jij speciale wensen voor jouw show? Maak jouw speciale wensen aan ons kenbaar. Dan krijg jij van ons een bijzonder moment. Die aan al jouw wensen en verwachtingen voldoet! Hieronder een greep uit al onze reviews

REVIEWS

Hoe gaat de stripshow?

In jouw stripshow kan je van jouw stripper een hoop humor, tease en en een opzwepende lapdance verwachten. En dit gecombineerd met heerlijke slagroom, body olie en nog meer spannende attributen… Die wij nog niet verklappen. Het wordt een kwartier lang een show met veel spanning, humor en dit allemaal vooral met een dikke erotische knipoog.

Hoe lang is de stripper man aanwezig?

Jouw stripper man is in totaal ongeveer een half uur aanwezig. Hij bereidt zich voor op de show en geeft hierna aan jou die onvergetelijke show om nooit meer te vergeten. En dit is nog niet alles. Na zijn indrukwekkende optreden is het tijd voor een fotomoment. Als blijvende herinnering aan een avond vol plezier en sensatie!

Welke benodigdheden heeft de mannelijke stripper nodig?

De mannelijke stripper heeft voor jouw stripteaseshow nodig;

  Muziek

 Omkleedplekje

 Stoel zonder armleuningen (i.v.m. de lapdance)

Gaan bovenstaande benodigdheden niet lukken? Geen zorgen. Wij bedenken altijd een passende oplossing!

Hoe kan ik een mannelijke stripper bestellen?

Een mannelijke stripper bestellen kan jij bij ons veilig, eenvoudig en snel. Per Whatsapp, telefonisch of via ons contactformulier. Je kan ook via ons online reserveringsformulier jouw mannelijke stripper bestellen. In een paar stappen ben jij verzekerd van een onvergetelijke show!

Kan ik nog extra boeken?

Wil jij langer genieten van jouw geboekte stripper? Of iemand extra in het zonnetje zetten? Naast een stripshow kan je bij ons ook specials boeken. Van topless bediening tot een fantastische duo show. Dubbelop feest! Een duo show kan samen met nog een mannelijke stripper of een vrouwelijke stripper. Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

Tarieven mannelijke strippers

Jouw mannelijke stripper kan je al boeken vanaf 170,-

Je krijgt bij ons topentertainment tegen de beste prijs. Je krijgt van ons zelfs de keiharde garantie dat wij jouw de scherpste prijs aanbieden. Kan je ergens anders jouw mannelijke stripper boeken tegen een lagere prijs? Laat het ons direct weten!

Waarom een mannelijke stripper inhuren bij Stripteazy?

Jouw mannelijke stripper inhuren doe je bij Stripteazy. Bij ons ben jij verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat jouw show 100% goed gaat. Weleens meegemaakt dat je op een feestje zonder een stripper kwam te staan? Bij ons ben jij gegarandeerd van jouw stripper op jouw feestje!