Mannelijke stripper

Mannelijke stripper voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest, verjaardag of een andere gelegenheid? Wij hebben een groot aanbod mannelijke strippers met diverse stripshows voor een memorabele ervaring! Ben je op zoek naar een stoere stripper met een meesterlijke dans act? Of ben je juist op zoek naar een ondeugende stripper met een stoute politie act? Wij hebben voor iedere gelegenheid alles in huis.

Mannelijke stripper voor elke gelegenheid

Onze mannelijke stripper past zich aan elke gelegenheid aan. Je kan een stripper huren voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, studentenfeest, bedrijfsfeest, vriendenfeest of een afscheidsfeest. Kortom, voor elke gelegenheid is het mogelijk om een stripper man te huren en hij past zich aan elke gelegenheid aan. Heb je speciale wensen met betrekking tot de act? Maak je wensen aan ons kenbaar, zodat we samen er een bijzonder moment van kunnen maken die aan al je wensen en verwachtingen voldoet.

 

Hoe gaat de show?

De show duurt ongeveer een kwartier. Met omkleden etc. is de mannelijke stripper in totaal ongeveer een half uur aanwezig. In de stripshow wordt door de stripper natuurlijk verwerkt een dans en een strip act maar ook humor, tease en een lapdance. Het wordt een show met een hoop spanning en humor met een dikke erotische knipoog! Wil je langer kunnen genieten van de aanwezigheid van de stripper? Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een half uur topless bediening bij te boeken. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Welke benodigdheden heeft de stripper nodig?

De stripper heeft voor de show nodig; een stoel zonder armleuningen, een plekje om zich om te kleden en een gelegenheid om zijn muziek af te spelen denkende aan (bluetooth) muziekbox, computer etc. Zijn muziek staat op telefoon en een usb. Wanneer het niet mogelijk is om in bovenstaande benodigdheden te kunnen voorzien, geen enkel probleem. Dan bedenken wij een passende oplossing.

 

Waarom een mannelijke stripper huren bij Stripteazy.nl?

Een mannelijke stripper huren doe je bij Stripteazy.nl! Wij zijn het #1 strippers entertainmentbureau van Nederland. Wij staan hoog aangeschreven en dit lees je terug in onze hoge reviews. Bij ons ben je verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en service, zodat de show goed gaat en goed voelt. Want ja, daar worden wij blij van!

Reviews