Stripper huren | Gabriel

180.00

Stripper huren?

Gabriel is een geweldige danser en met zijn leuke uiterlijk weet Gabriel van elk feest een onvergetelijke dag van te maken. Deze stripper bezit een gespierd lichaam en met zijn ritmische dansmoves doet hij iedereen verbazen. Zijn specialiteit is een Magic Mike act. Gabriel laat dan extra zijn meesterlijke dansmoves zien. Ook kan deze stripper zich als bartender voordoen en je op originele manier cocktails shaken. Ben jij op zoek naar een mooie verschijning met een schitterende show? Dan moet je zeker bij stripper Gabriel zijn!

Wissen

Beschrijving

Stripper huren?

Een Stripper huren bij Stripteazy ben je verzekerd dat de stripper die je hebt gehuurd de (vrijgezellen) avond compleet maakt! Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten. Wij hebben alles wat je nodig hebt, van vuurspuwshows, kinky, politie, bartender, leger en nog veel meer!

Wij hebben voor ieder wat wilds in huis. Neem gerust een kijkje op onze site en zie wat de specialiteiten zijn van onze strippers. Als je toch nog vragen hebt over ons, neem dan even contact met ons op en wij zullen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Extra informatie

Man

, , , , , , ,