Als best beoordeeld ⭐⭐⭐⭐⭐ 4,9 

Vrouwelijke strippers

Wil jij een vrouwelijke stripper huren? Je hebt bij ons een ruime keuze uit diverse vrouwelijke strippers. Van een slanke blondine tot een rondborstige brunette. En van een sexy politie striptease tot een pikante kinky act. Jouw vrouwelijke strippers hebben voor jou alles in huis. En zij geven jou die unieke ervaring om nooit meer te vergeten. Neem snel een kijkje ↓

Stripster huren voor elk feest?

Jouw stripster kan je in principe inhuren voor elk 18+ feest. Je kan een stripster huren voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, vriendenfeest en voor nog veel meer feesten. Je stripster kan zich aan elk feest aanpassen. Heb je speciale wensen? Geef het aan ons door. En jij krijgt op jouw feest een show die voldoet aan al jouw wensen. Bekijk nu onze reviews

Een greep uit alle reviews

Hoe gaat een stripact?

Jouw stripact belooft een hoop spektakel te worden. Je stripster trakteert jou op een show met veel spanning, humor, dans en een sensuele lapdance. En dit met een hoop body olie, slagroom, zweepje om mee te teasen en nog veel meer… Maar dit houden wij nog geheim. Jouw stripact wordt een optreden om nooit meer te vergeten!

Hoe lang duurt een show van een vrouwelijke stripper?

Een show van jouw vrouwelijke stripper duurt ongeveer een kwartier. Wegens alle voorbereidingen is zij in totaal ongeveer een half uur aanwezig. Heb je een ander idee in gedachten? Geef jouw idee aan ons door. En jij krijgt geheel naar jouw wens een spectaculaire show!

Kan ik meerdere stripsters inhuren?

Wil jij meerdere stripsters inhuren? Zodat jij dubbelop en langer kan genieten van jouw show? Jouw stripster kan je ook inhuren voor een spectaculaire duo show met een andere vrouwelijke stripper. Je kan ook een duo show inhuren met een vrouwelijke en een mannelijke stripper. Vraag gerust naar alle mogelijkheden.

Wat heeft de stripper vrouw nodig?

De stripper vrouw heeft voor een show nodig;

Muziek

 Omkleedplekje

Stoel zonder armleuningen (voor de lapdance)

Gaat iets niet lukken? Geen enkel probleem. Geef dit tijdens het bestellen van jouw stripster aan ons door. Wij bedenken altijd de juiste oplossing.

Hoe kan ik een vrouwelijke stripper huren?

Een vrouwelijke stripper huren kan eenvoudig en snel via Whatsapp, telefonisch of ons contactformulier. Jouw stripper kan je ook boeken met 1 klik via ons online reserveringsformulier. Neem snel een kijkje bij alle vrouwelijke strippers. En boek vandaag nog jouw mooie vrouwelijke stripper.

Tarieven stripster boeken?

Een stripster boeken kan bij Stripteazy al vanaf 170,-

Bij ons geniet je van topentertainment voor een eerlijke prijs. Je krijgt zelfs een keiharde garantie dat je bij ons de scherpste prijs krijgt. Kan je jouw stripster ergens anders boeken tegen een lagere prijs? Laat het ons dan meteen weten!

Waarom een vrouwelijke stripper bestellen bij Stripteazy?

Een vrouwelijke stripper bestellen doe je bij Stripteazy. Wij zijn het #1 strippers entertainmentbureau van Nederland. Jij krijgt van ons de megaharde garantie dat jij gegarandeerd een stripster hebt op jouw feestje. Door heel Nederland. En dit tegen de scherpste tarieven. Ga voor zekerheid en bestel vandaag nog jouw vrouwelijke stripper bij een toonaangevend en betrouwbaar bureau.