Stripster huren? | Femmy

180.00

Stripster huren?

Femmy weet van elke show een humoristische show te maken met een erotisch tintje. Elke gelegenheid weet zij tot een groot feest te maken. Femmy is een rondborstige stripster en heeft veel passie voor het vak. Haar specialiteiten zijn een Politie en een Nonnen act. Wil je een spontane, rondborstige stripster die van elke gelegenheid een feestje weet te maken? Dan is Femmy zeker de stripster voor jou.

 

Wissen

Beschrijving

Stripster huren?

Stripster huren bij Stripteazy weet je zeker dat de stripster die je gehuurd hebt de (vrijgezellen) avond compleet maakt. Vraag ons gerust naar onze stripsters en welke acts ze kunnen verzorgen. Alles van vuurspuwshows, kinky, politie acts, schoolmeisje en nog veel meer doet deze leuke stripster.

Stripster huren

Wij werken alleen met de beste en meest aantrekkelijke stripsters en danseressen. Bekijk onze website voor een overzicht van alle vrouwelijke stripsters die wij kunnen bieden. Bij het maken van een keuze kan je kijken welke specialiteiten onze stripsters hebben en wat zij uniek maakt. Er zit voor iedereen iets tussen. Wanneer je na het bekijken van onze website nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!

Extra informatie

Vrouw

, , , , , , ,