Stripster huren | Esther

180.00

Stripster huren?

Esther wordt met haar grote borsten ook wel stripster Dubbel DD genoemd. Met haar volle, prachtige rondingen en exotische verschijning weet zij de mannen goed aan te pakken. Haar specialiteit is dan ook een Kinky act. Zij kan ook goede duo shows geven met striptease Prizzy.  Een Kinky-act of een andere act. Esther is van alle markten thuis. Wil je een exotische stripster boeken met volle rondingen die van elke show een feestje weet te maken? Dan moet je zeker voor Esther gaan.

Wissen

Beschrijving

Stripster huren?

Stripster huren bij Stripteazy weet je zeker dat de stripster die je gehuurd hebt de (vrijgezellen) avond compleet maakt. Vraag ons gerust naar onze stripsters en welke acts ze kunnen verzorgen. Alles van vuurspuwshows, kinky, politie acts, schoolmeisje en nog veel meer doet deze leuke stripster.

Stripster huren

Wij werken alleen met de beste en meest aantrekkelijke stripsters en danseressen. Bekijk onze website voor een overzicht van alle vrouwelijke stripsters die wij kunnen bieden. Bij het maken van een keuze kan je kijken welke specialiteiten onze stripsters hebben en wat zij uniek maakt. Er zit voor iedereen iets tussen. Wanneer je na het bekijken van onze website nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!

Extra informatie

Vrouw

, , , , , ,