Stripster huren | Alexis

180.00

Stripster huren

Alexis is sensueel, mysterieus en stijlvol. Dit zijn de sleutelwoorden voor Alexis haar stripshows. Deze prachtige striptease met haar onschuldige gezichtje geeft sensuele stripshows met een ondeugend randje. Haar specialiteiten zijn een Politie- en Moulin Rouge act. Wil je een show met een pittiger randje, behoort dit ook zeker tot de mogelijkheden. Zelfs haar Kinky shows zijn met klasse.

 

Wissen

Beschrijving

Stripster boeken?

Stripster boeken bij Stripteazy weet je zeker dat de stripster die je gehuurd hebt de (vrijgezellen) avond compleet maakt. Vraag ons gerust naar onze stripsters en welke acts ze kunnen verzorgen. Alles van vuurspuwshows, kinky, politie acts, schoolmeisje en nog veel meer doet deze leuke stripster.

Stripster boeken

Wij werken alleen met de beste en meest aantrekkelijke stripsters en danseressen. Bekijk onze website voor een overzicht van alle vrouwelijke stripsters die wij kunnen bieden. Bij het maken van een keuze kan je kijken welke specialiteiten onze stripsters hebben en wat zij uniek maakt. Er zit voor iedereen iets tussen. Wanneer je na het bekijken van onze website nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!

Extra informatie

Vrouw

, , , ,