Stripster huren? | Kelly

180.00

Stripster huren?

Kelly is een zeer rondborstige stripster met een werkelijk prachtig lichaam. Met haar perfect gevormd gezicht komt ze uitdagend en mysterieus over. Kelly is zeer ervaren in haar shows. Ze staat regelmatig op grote evenementen, beurzen en is bekend van T.V. Kortom Kelly is van alle markten thuis. Van stripshow, bediening, gogo dansen tot vuurspuwen. Wil je een allround stripster waar je alle kanten mee op kan? Dan moet je zeker voor stripster Kelly gaan!

 

Wissen

Beschrijving

Stripster huren?

Stripster huren bij Stripteazy weet je zeker dat de stripster die je gehuurd hebt de (vrijgezellen) avond compleet maakt. Vraag ons gerust naar onze stripsters en welke acts ze kunnen verzorgen. Alles van vuurspuwshows, kinky, politie acts, schoolmeisje en nog veel meer doet deze leuke stripster.

Stripster huren

Wij werken alleen met de beste en meest aantrekkelijke stripsters en danseressen. Bekijk onze website voor een overzicht van alle vrouwelijke stripsters die wij kunnen bieden. Bij het maken van een keuze kan je kijken welke specialiteiten onze stripsters hebben en wat zij uniek maakt. Er zit voor iedereen iets tussen. Wanneer je na het bekijken van onze website nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!

Extra informatie

Vrouw

, , , , , , ,