Stripster huren? | Mercedes

180.00

Stripster huren?

Mercedes is een zeer rondborstige stripster met een smalle taille en heeft een geweldig lichaam. Deze stripster is een opvallende verschijning. Ze komt over als een schattig, lief poppetje maar haar shows zitten vol humor, pit en een ondeugend randje. Ben je op zoek naar een striptease waarbij je iedereen zal doen verbazen? Dan is Mercedes de striptease voor jou.

 

Wissen

Beschrijving

Stripster huren?

Stripster huren bij Stripteazy weet je zeker dat de stripster die je gehuurd hebt de (vrijgezellen) avond compleet maakt. Vraag ons gerust naar onze stripsters en welke acts ze kunnen verzorgen. Alles van vuurspuwshows, kinky, politie acts, schoolmeisje en nog veel meer doet deze leuke stripster.

Stripster huren

Wij werken alleen met de beste en meest aantrekkelijke stripsters en danseressen. Bekijk onze website voor een overzicht van alle vrouwelijke stripsters die wij kunnen bieden. Bij het maken van een keuze kan je kijken welke specialiteiten onze stripsters hebben en wat zij uniek maakt. Er zit voor iedereen iets tussen. Wanneer je na het bekijken van onze website nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!

Extra informatie

Vrouw

, , , , , , , , , ,