Stripster huren? | Sabine

180.00

Stripster huren?

Sabine ziet eruit als een engel met een lief Girl Next Door uiterlijk maar vergis je niet in haar shows. Haar shows zijn stout met een pittig randje.  Haar specialiteit is een Schoolmeisje,- Kinky – en Moulin Rouge act. Ben je op zoek naar een stripster die eruit ziet als een engel maar stiekem een bengel is? Dan moet je zeker deze stripster boeken.

 

Wissen

Beschrijving

Stripster huren?

Stripster huren bij Stripteazy weet je zeker dat de stripster die je gehuurd hebt de (vrijgezellen) avond compleet maakt. Vraag ons gerust naar onze stripsters en welke acts ze kunnen verzorgen. Alles van vuurspuwshows, kinky, politie acts, schoolmeisje en nog veel meer doet deze leuke stripster.

Stripster huren

Wij werken alleen met de beste en meest aantrekkelijke stripsters en danseressen. Bekijk onze website voor een overzicht van alle vrouwelijke stripsters die wij kunnen bieden. Bij het maken van een keuze kan je kijken welke specialiteiten onze stripsters hebben en wat zij uniek maakt. Er zit voor iedereen iets tussen. Wanneer je na het bekijken van onze website nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!

Extra informatie

Vrouw

, , , , ,