Stripster huren | Ashley

180.00

Stripster huren?

Ashley is een opvallende verschijning met haar mooie blonde lokken en stoere tatoeages. Haar shows zitten vol met pit, humor en een tikkeltje een stoute kant. Voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten is deze stripster dan ook zeer geschikt. Haar specialiteiten zijn een Kinky- en een Moulin Rouge act. Wil je een stripshow vol met pit? Dan moet je zeker deze stripster huren.

Wissen

Beschrijving

Striptease huren?

Striptease huren bij Stripteazy weet je zeker dat de stripster die je gehuurd hebt de (vrijgezellen) avond compleet maakt. Vraag ons gerust naar onze stripsters en welke acts ze kunnen verzorgen. Alles van vuurspuwshows, kinky, politie acts, schoolmeisje en nog veel meer doet deze leuke stripster.

Striptease huren

Wij werken alleen met de beste en meest aantrekkelijke stripsters en danseressen. Bekijk onze website voor een overzicht van alle vrouwelijke stripsters die wij kunnen bieden. Bij het maken van een keuze kan je kijken welke specialiteiten onze stripsters hebben en wat zij uniek maakt. Er zit voor iedereen iets tussen. Wanneer je na het bekijken van onze website nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!

Extra informatie

Vrouw

, , , , , , ,