Stripper huren | Marine

180.00

Stripper huren?

Een originele marine act boeken kan voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, vriendinnen- of een ander uitje. De marine act wordt vaak geboekt voor op een boot. De knappe, gespierde en charmante stripper stapt op de boot en verrast jullie met een opzwepende stripshow. Op een andere locatie behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden. Hieronder bij de “kies een optie” staan de mannelijke strippers die een marine act kunnen verzorgen.

Wissen

Beschrijving

Stripper huren?

Een Stripper huren bij Stripteazy ben je verzekerd dat de stripper die je hebt gehuurd de (vrijgezellen) avond compleet maakt! Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten. Wij hebben alles wat je nodig hebt, van vuurspuwshows, kinky, politie, bartender, leger en nog veel meer!

Wij hebben voor ieder wat wilds in huis. Neem gerust een kijkje op onze site en zie wat de specialiteiten zijn van onze strippers. Als je toch nog vragen hebt over ons, neem dan even contact met ons op en wij zullen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Extra informatie

Man

, , ,

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,