DUO SHOW TOPLESS BEDIENING  |  PAALDANSERESVUURSPUWER

DUO SHOW TOPLESS BEDIENING  |  PAALDANSERES VUURSPUWER

DUO SHOW

Wil je groots uitpakken? Of iemand dubbel in het zonnetje zetten? Dan is een duo show wat voor jou. Een duo show zorgt gegarandeerd voor een memorabele avond en de show gaat van begin tot eind geen enkel moment vervelen. Van een sensuele tot een humoristische duo show. Het is allemaal mogelijk. Wil je een kinky duo show met een pittiger randje? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. De strippers voelen elkaar feilloos aan en kunnen zich aan elke gelegenheid aanpassen.

Een duo show kan o.a. geboekt worden voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, ladies- en mensnight. Er kan een combinatie geboekt worden met twee mannelijke of twee vrouwelijke strippers.  Een mannelijke en een vrouwelijke stripper als combinatie behoort ook tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

TOPLESS BEDIENING

Ben je op zoek naar topless bediening? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De stripper zorgt voor het nodige entertainment en een onvergetelijke avond. Topless serveren, biertjes tappen, shooteren, gasten ontvangen en op de foto gaan. Dit behoort bij ons allemaal tot de mogelijkheden. Topless bediening kan o.a. geboekt worden voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, ladies- en mensnight. Je kan één of meerdere strippers boeken.

Topless bediening is te boeken vanaf één uur of langer. Het kan ook geboekt worden in combinatie met een stripshow. De stripper verzorgt een stripshow van ongeveer 15 minuten en een half uur topless bediening. Er is ook een mogelijkheid dat één of meer strippers meerdere stripshows verzorgen en/of langer topless bedienen. Voel je vrij om te informeren naar de mogelijkheden.

PAALDANSERES

Het staat als een paal boven water dat onze paaldansshows een groot succes zijn. Onze ervaren en professionele paaldanseressen geven spectaculaire shows op topniveau. Met hun krachtige en meesterlijke paaldansmoves weten ze iedereen te verbazen en tillen ze elk feest naar een hoger niveau. Een paaldansshow kan geboekt worden voor elk feest en kan zowel op een binnen- of buiten locatie plaatsvinden. Er is een mogelijkheid tot het boeken van één of meerdere paaldanseressen. Tevens zijn er ook mannelijke paaldansers te boeken. Een paaldansshow kan gecombineerd worden met een stripshow. Het behoort ook tot de mogelijkheden dat de paaldanseres een eigen paaldanspodium meeneemt. Als er een mobiel paaldanspodium meegenomen dient te worden, zijn er onderstaande voorzieningen nodig:

   Minimale plafondhoogte van 3,50 meter

   Vloeroppervlak van 2,5 m diameter

   Voor een show buiten moet het weer droog en niet kouder dan 18 graden zijn.

VUURSPUWER

Onze vuurspuwers zetten de boel in vuur en vlam en blazen tijdens de show spectaculaire en adembenemende vlammen uit hun mond.  Een vuurspuwshow wordt een gegarandeerd succes waar de hitte vanaf zal spatten. Een show kan uitgevoerd worden door één of meerdere vuurspuwers.  De vuurspuwshow kan ook gecombineerd worden met dans en/of een stripshow.

Een vuurspuwshow kan geboekt worden voor een feest op een evenementenlocatie,  horecagelegenheid, bedrijfslocatie of op een privé locatie.  De show kan zowel buiten als binnen plaatsvinden met of zonder podium. Ook is het mogelijk om een welkomstshow te boeken.Voor een vuurspuwshow zijn onderstaande voorzieningen nodig:

    Plafondhoogte van minimaal 3,5 meter;
    Het publiek moet minimaal 3,5 meter van de vuurspuwer afstaan.
    Ventilatoren dienen uitgeschakeld te zijn.
    Bij een vuurspuwshow die buiten plaatsvindt dient er geen harde wind te staan en moet het droog weer zijn.