Stripper Amsterdam huren

Wil jij een stripper huren in Amsterdam?

Huur een stripper voor jouw feestje in Amsterdam voor een onvergetelijke avond. De Amsterdamse stripper is de perfecte keus voor een vrijgezellenfeestje, verjaardagsfeest, of welke andere gelegenheid die om een stripper vraagt in Amsterdam.

Mannelijke en vrouwelijke strippers Amsterdam

Wij bieden vrouwelijke strippers en mannelijke strippers aan in Amsterdam. Het zijn stuk voor stuk  professionals die ervan houden om de boel op stelten te zetten. De strippers zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke avond uit in Amsterdam.

Stripper show Amsterdam

Met één van onze goed uitziende topperformers die zich klaar maakt voor een spetterende stripshow, wordt jouw avond helemaal super. Boek een Amsterdamse Stripper als jij jouw vriendin of vriend een klein beetje verlegen wilt laten worden of juist extra in het zonnetje wilt laten zetten. Spannend en ondeugend.

Waarom een stripper in Amsterdam

Amsterdam is de perfecte plek om van de stripper gebruik te maken. Een bruisend centrum en te veel locaties in Amsterdam waar je de stripper kunt laten optreden. Veel (vrijgezellen)feesten in Amsterdam zijn jou al voorgegaan. Boek jouw stripper in Amsterdam. Deze ervaring wordt één en al genieten.

Stripper boeken nabij Amsterdam?

Strippers van Stripteazy zijn ook te boeken in: Amstelveen, Haarlem, Zaandam, Almere, Hilversum, Hoofddorp, Purmerend, Alkmaar, Hoorn, Velsen, Heerhugowaard, Diemen, Weesp, Beverwijk, Bussum, Huizen, Castricum, Heemskerk, Naarden en Uithoorn.

Wat kost een stripper huren in Amsterdam

Voor een onvergetelijke avond, biedt Stripteazy het grootste en meest gevarieerde aanbod aan strippers die je in Amsterdam kunt huren. Veelal denken dat een stripper boeken duur is, maar dat is zeker niet zo. Vaak zijn dat bureaus die strippers extern inhuren. Bij Stripteazy kan je al vanaf 170 euro een spannende striptease boeken.

Wat doet de stripper?

Jouw stripper voert een leuke act voor je op en doet in samenspraak met jou wat leuks voor de persoon die in de spotlight staat. Een vrijgezellenfeest, verjaardag, borrel, bedrijfsfeest in cafés en veel andere locaties zijn mogelijk. Een stripper huren voor diverse show zoals: Cowgirl striptease, Zuster striptease, Bouwvakster striptease, Heidi striptease, Non striptease, Army striptease, Politie striptease, Schoolgirl striptease, Bruidje striptease, Dikke dame striptease, Clown striptease, Kinky – SM striptease en Catwoman striptease.

Waar kunnen we de supersexy Amsterdamse stripper ontmoeten?

Onze Amsterdamse Stripper kan aan zo’n beetje elke activiteit toegevoegd worden. Stripacts in een kroeg of een feestje bij jouw thuis. De strippers kunnen ook je wake up call in het hotel zijn, op je boot stappen tijdens je boottocht, of je meenemen op een kroegentocht. Werkelijk alles is mogelijk!

Hoe gaat een striptease in Amsterdam?

Een striptease in Amsterdam gaat als volgt: Jouw stripper meldt zich zodra hij/zij op de door jou aangegeven locatie gearriveerd is. Je kunt jouw stripper naar een ruimte begeleiden zodat de stripper zich klaar kan maken voor zijn act! Wanneer je een stripper inhuurt is het de bedoeling dat je vooraf aan de act het afgesproken bedrag voldoet. Onze stripper gaat ten alle tijden professioneel te werk en daarom kunnen wij ook beloven dat wij de mooiste en de beste strippers van Nederland hebben. Heb je nog vragen met betrekking tot het boeken van een van onze acts? Bel ons dan op 06 2757 8067. Of neem contact op via ons contactformulier.

 

Reviews