Stripper Amsterdam huren

Wil je een stripper huren in Amsterdam?

Huur een stripper voor jouw feestje in Amsterdam voor een onvergetelijke avond. De Amsterdamse stripper is de perfecte keus voor een vrijgezellenfeestje, verjaardagsfeest, of welke andere gelegenheid die om een stripper vraagt in Amsterdam.

Mannelijke en vrouwelijke strippers Amsterdam

We bieden vrouwelijke en mannelijke strippers aan in Amsterdam. Het zijn stuk voor stuk  professionals die ervan houden om de boel op stelten te zetten. De strippers zorgen gegarandeerd voor een onvergetelijke avond uit in Amsterdam.

Stripper show Amsterdam

Met een van onze gelikt uitziende topperformers die zich klaar maken voor een spetterende stripshow, wordt jouw avond helemaal super. Boek een Amsterdamse Stripper als jij jouw vriendin of vriend een klein beetje wilt vernederen of juist opgewonden wilt laten worden. Spannend en ondeugend.

Waarom een stripper in Amsterdam

Amsterdam is de perfecte plek om van de stripper gebruik te maken. Een bruisend centrum en te veel locaties in Amsterdam waar je de stripper kunt laten optreden. Deze ervaring wordt een en al genieten, of het nu is met je vrienden

Wat kost een stripper huren in Amsterdam

Voor een onvergetelijke avond, biedt Stripteazy het grootste en meest gevarieerde aanbod aan vrouwelijke stripper die u kunt huren. Veel mensen denken dat een vrouwelijk stripper boeken duur is, maar dat hoeft is zeker niet zo. Vaak zijn dat bureaus die strippers extern inhuren. Bij Stripteazy kunt u al vanaf 170 euro een spannende striptease act boeken.

Wat doet de stripper?

Hij/zij voert een leuke act voor je op en doet in samenspraak met jou wat leuks voor de persoon die in de spotlight staat. Een vrijgezel feest, verjaardag, borrel, bedrijfsfeest in cafe’s en veel andere locaties zijn mogelijk. Een stripper huren voor diverse show zoals: Western striptease, Zuster striptease, Bouwvakster striptease, Heidi striptease, Non striptease, Army striptease, Politie striptease, Schoolgirl striptease, Bruidje striptease, Dikke dame striptease, Clown striptease, Kinky – SM striptease en Catwoman striptease.

Waar kunnen we de supersexy Amsterdamse stripper ontmoeten?

Onze Amsterdamse Stripper kan aan zo’n beetje elke activiteit toegevoegd worden. Stripacts in een kroeg of buiten in het park. De strippers kunnen ook je wake up call in het hotel zijn, achterop je fiets springen tijdens de fietstour, of je meenemen op een kroegentocht. Werkelijk alles is mogelijk!

Hoe maak ik een striptease boeking?

Onze strippers melden zich zodra ze op de door u aangegeven locatie gearriveerd zijn. U kunt de stripper naar een ruimte begeleiden zodat ze zich klaar kan maken voor haar act! Wanneer u een stripper inhuurt is het de bedoeling dat u vooraf aan de act het afgesproken bedrag voldoet. Onze stripper gaat ten alle tijden professioneel te werk en daarom kunnen wij ook beloven dat wij de mooiste en de beste strippers van Nederland én België hebben. Heeft u nog vragen met betrekking tot het boeken van een van onze acts? Belt u ons dan op 06 2757 8067.

Bekijk hier de stripper Amsterdam

Stripper Amsterdam

Reviews

DUO SHOW TOPLESS BEDIENING  |  PAALDANSSHOW VUURSPUW SHOW