Algemene Voorwaarden

Op alle overeenkomsten die u met Stripteazy aangaat zijn de Algemene Voorwaarden van Stripteazy van toepassing. 

 

  1. Hoe kan een stripper geboekt worden?

Een aanvraag om een stripper te boeken kan telefonisch, Whatsapp of per e-mail.  Na de ingediende aanvraag checken wij of de gewenste stripper voor u beschikbaar is. Om de beschikbaarheid van de stripper voor u te kunnen checken, vragen wij in welke woonplaats, datum en richttijd (±30 minuten) u de stripper wenst te ontvangen. Wanneer de stripper beschikbaar is kan de aanvraag telefonisch, Whatsapp of per e-mail definitief bevestigd worden. Last minute aanvragen (binnen 24 uur) gelieve alleen telefonisch te boeken.

 

  1. Welke benodigdheden heeft de stripper voor de show nodig?

Een stripper heeft voor de show nodig:

  • Een plekje om zich voor- en na de show om te kunnen kleden;
  • Een stoel zonder armleuningen;
  • Een mogelijkheid om zijn show-muziek af te kunnen spelen vanaf een USB of telefoon.

Wanneer bovenstaande benodigdheden niet mogelijk zijn, graag vooraf bij ons vermelden. Dan kunnen wij er rekening mee houden en voor u een passende oplossing bedenken.

 

  1. Hoe gaat een show in zijn werk?

De stripper belt u op als hij is gearriveerd op de door u opgegeven locatie en richttijd (±30 minuten). U ontvangt de stripper en begeleidt de stripper naar de omkleedplek waar de stripper zich voor de show kan omkleden en eventuele wensen besproken kunnen worden. Na het omkleden geeft de stripper zijn show-muziek aan u en kan de stoel (zonder armleuningen) klaargezet worden op de plek waar de show plaats moet vinden. Wanneer de show-muziek wordt aangezet, komt de stripper naar binnen en begint de show. Een show duurt  ± 15 minuten. In de show wordt verwerkt dans, strip, tease, humor en een lapdance. Hiervoor wordt onder andere gebruik gemaakt van bodylotion, slagroom en andere spannende en humoristische attributen. Een stripshow bestaat uit humoristisch en spannend entertainment met een erotische knipoog.

 

  1. Hoe gaat de betaling?

Op de dag van aanvang kunt u het openstaande bedrag voor aanvang van de show contant afrekenen aan de stripper, tenzij anders is overeengekomen.

 

  1. Tot wanneer kan ik een show annuleren?

Binnen 48-24 uur wordt er 25% van het totale bedrag in rekening gebracht. Bij annulering binnen 24 uur wordt er 50% van totale bedrag in rekening gebracht. Annuleren binnen 48 uur kan alleen telefonisch of per WhatsApp geschieden.

 

  1. Hoe gaat het in zijn werk als een stripper onverwachts verhinderd is?

Bij onvoorziene omstandigheden waardoor een stripper onverwachts verhinderd is, zorgen wij voor passende vervanging.  Bij ons komt u op uw feest nooit zonder een stripper te staan.

 

7. Mag ik foto’s en video’s maken?

Het maken van beeldmateriaal is alleen toegestaan na expliciete toestemming van de stripper.