Stripster huren? | Fox

180.00

Stripster huren?

Fox is een spetter. Met haar knappe lieve poppengezichtje en slanke lichaam, valt ze vaak goed in de smaak bij zowel mannen als de vrouwen. Fox haar specialiteit is een dikke dame act. Ze begint haar show als een dikke dame met veel humor maar eindigt haar show met een sensueel tintje. Fox haar specialiteit is ook paaldansen. In haar paaldansshow worden de tricks gecombineerd met een sensuele dans. Wil je een mooie stripster met een elegante show? Dan is Fox de juiste stripster voor jou.

Wissen

Beschrijving

Stripster huren?

Stripster huren bij Stripteazy weet je zeker dat de stripster die je gehuurd hebt de (vrijgezellen) avond compleet maakt. Vraag ons gerust naar onze stripsters en welke acts ze kunnen verzorgen. Alles van vuurspuwshows, kinky, politie acts, schoolmeisje en nog veel meer doet deze leuke stripster.

Stripster huren

Wij werken alleen met de beste en meest aantrekkelijke stripsters en danseressen. Bekijk onze website voor een overzicht van alle vrouwelijke stripsters die wij kunnen bieden. Bij het maken van een keuze kan je kijken welke specialiteiten onze stripsters hebben en wat zij uniek maakt. Er zit voor iedereen iets tussen. Wanneer je na het bekijken van onze website nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!

Extra informatie

Vrouw

, , , , , , , ,