Stripster huren | Summer

180.00

Stripster huren?

Vergis je niet in deze stripster! Summer haar shows zitten vol met passie, sensualiteit en een tikkeltje ondeugendheid en gaan geen enkel moment vervelen. Haar specialiteiten zijn dan ook een kinky- en politie act. Wil je een gepassioneerde striptease gecombineerd met sensualiteit en een ondeugende kant? Dan is deze striptease zeker wat voor jou.

Wissen

Beschrijving

Stripster reserveren?

Stripster reserveren bij Stripteazy weet je zeker dat de stripster die je gehuurd hebt de (vrijgezellen) avond compleet maakt. Vraag ons gerust naar onze stripsters en welke acts ze kunnen verzorgen. Alles van vuurspuwshows, kinky, politie acts, schoolmeisje en nog veel meer doet deze leuke stripster.

Stripster reserveren

Wij werken alleen met de beste en meest aantrekkelijke stripsters en danseressen. Bekijk onze website voor een overzicht van alle vrouwelijke stripsters die wij kunnen bieden. Bij het maken van een keuze kan je kijken welke specialiteiten onze stripsters hebben en wat zij uniek maakt. Er zit voor iedereen iets tussen. Wanneer je na het bekijken van onze website nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!

Extra informatie

Vrouw

, , , , , , , ,