Stripster huren | Bianca

180.00

Stripster huren?

Als je een stoere getatoeëerde stripster wilt boeken, ben je bij Bianca aan het juiste adres. Zij geeft vurige shows met veel energie en een stout karakter. Haar specialiteit is dan ook een Kinky-act. Wil je geen standaard show maar met een pittig karakter? Dan is deze stripster wat voor jou.

Wissen

Beschrijving

Striptease huren?

Striptease huren bij Stripteazy weet je zeker dat de stripster die je gehuurd hebt de (vrijgezellen) avond compleet maakt. Vraag ons gerust naar onze stripsters en welke acts ze kunnen verzorgen. Alles van vuurspuwshows, kinky, politie acts, schoolmeisje en nog veel meer doet deze leuke stripster.

Striptease huren

Wij werken alleen met de beste en meest aantrekkelijke stripsters en danseressen. Bekijk onze website voor een overzicht van alle vrouwelijke stripsters die wij kunnen bieden. Bij het maken van een keuze kan je kijken welke specialiteiten onze stripsters hebben en wat zij uniek maakt. Er zit voor iedereen iets tussen. Wanneer je na het bekijken van onze website nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!

Extra informatie

Vrouw

, , , , , , , , ,