Stripster huren? | Prizzie

180.00

Stripster huren?

Prizzie is een zeer rondborstige stripster met stevige volle billen en heeft een slanke taille. Met haar volle rondingen wordt haar figuur vaak vergeleken met een latina lichaam. Haar shows zijn stout, ondeugend en uitdagend. Haar specialiteit zijn een Politie- en Kinky act. Daarnaast geeft ze ook goede duo Kinky shows met striptease Esther. Wil je een striptease met een latina figuur en een ondeugende show? Dan moet je zeker voor Prizzie gaan. Wil je een gepassioneerde stripster boeken gecombineerd met sensualiteit en een ondeugende kant? Dan is deze stripster zeker wat voor jou.

 

 

Wissen

Beschrijving

Stripster huren?

Stripster huren bij Stripteazy weet je zeker dat de stripster die je gehuurd hebt de (vrijgezellen) avond compleet maakt. Vraag ons gerust naar onze stripsters en welke acts ze kunnen verzorgen. Alles van vuurspuwshows, kinky, politie acts, schoolmeisje en nog veel meer doet deze leuke stripster.

Stripster huren

Wij werken alleen met de beste en meest aantrekkelijke stripsters en danseressen. Bekijk onze website voor een overzicht van alle vrouwelijke stripsters die wij kunnen bieden. Bij het maken van een keuze kan je kijken welke specialiteiten onze stripsters hebben en wat zij uniek maakt. Er zit voor iedereen iets tussen. Wanneer je na het bekijken van onze website nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!

Extra informatie

Vrouw

, , , , , , , , ,