Stripper huren | Mike

180.00

Stripper huren?

Deze gepassioneerde stripper zal je niet snel vergeten. Mike heeft flinke gespierde, stevige en sterke spierballen en geeft shows vol met humor, spanning en energie. Deze stripper trekt jouw aandacht van begin tot aan het eind waardoor je nooit verveelt raakt. Mike’s zijn specialiteiten zijn een Politie, Bouwvakker en Marine act. Wil jij een stripper huren die jou een onvergetelijke avond kan bezorgen? Dan moet je zeker voor stripper Mike gaan!

Wissen

Beschrijving

Stripper huren?

Een stripper huren? Bij Stripteazy ben je verzekerd dat de stripper die je hebt gehuurd de (vrijgezellen) avond compleet maakt! Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten. Wij hebben alles wat je nodig hebt, van vuurspuwshows, kinky, politie, bartender, leger en nog veel meer!

Wij hebben voor ieder wat wilds in huis. Neem gerust een kijkje op onze site en zie wat de specialiteiten zijn van onze strippers. Als je toch nog vragen hebt over ons, neem dan even contact met ons op en wij zullen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Extra informatie

Man

, , , , , , , , ,