Stripster huren? | Luna

180.00

Stripster huren?

Luna is sexy, stijlvol en mysterieus. Dit zijn de sleutelwoorden voor Luna. Het is een kleine stripster maar haar shows zijn groot. Zij geeft stripshows met passie en zorgt ervoor dat je avond onvergetelijk wordt. Luna haar specialiteiten zijn een politie en moulin rouge act. Wil je een stijlvolle stripster dan is Luna wat voor jou!

 

Wissen

Beschrijving

Stripster huren?

Stripster huren bij Stripteazy weet je zeker dat de stripster die je gehuurd hebt de (vrijgezellen) avond compleet maakt. Vraag ons gerust naar onze stripsters en welke acts ze kunnen verzorgen. Alles van vuurspuwshows, kinky, politie acts, schoolmeisje en nog veel meer doet deze leuke stripster.

Stripster huren

Wij werken alleen met de beste en meest aantrekkelijke stripsters en danseressen. Bekijk onze website voor een overzicht van alle vrouwelijke stripsters die wij kunnen bieden. Bij het maken van een keuze kan je kijken welke specialiteiten onze stripsters hebben en wat zij uniek maakt. Er zit voor iedereen iets tussen. Wanneer je na het bekijken van onze website nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!

Extra informatie

Vrouw

, , , , ,