Stripster huren | Alyssa

180.00

Stripster huren?

Alyssa brengt met haar sensuele bewegingen een menig hoofd op hol. Zij weet precies hoe zij met haar dansmoves en elegantie moet bewegen. Deze jonge stripster heeft ervaring met paaldansshows en stripshows. Haar specialiteiten zijn een Moulin Rouge- en Paaldansact. Ben je op zoek naar een stripster met veel sensualiteit? Dan moet je zeker voor deze stripster gaan.

 

 

Wissen

Beschrijving

Stripster huren?

Stripster huren bij Stripteazy weet je zeker dat de stripster die je gehuurd hebt de (vrijgezellen) avond compleet maakt. Vraag ons gerust naar onze stripsters en welke acts ze kunnen verzorgen. Alles van vuurspuwshows, kinky, politie acts, schoolmeisje en nog veel meer doet deze leuke stripster.

Stripster huren

Wij werken alleen met de beste en meest aantrekkelijke stripsters en danseressen. Bekijk onze website voor een overzicht van alle vrouwelijke stripsters die wij kunnen bieden. Bij het maken van een keuze kan je kijken welke specialiteiten onze stripsters hebben en wat zij uniek maakt. Er zit voor iedereen iets tussen. Wanneer je na het bekijken van onze website nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!

Extra informatie

Vrouw

, , , ,