Stripper huren | Dark Candy

180.00

Stripper huren?

Dark Candy is een grote en stoere stripper en zijn shows zitten vol met passie. Deze opvallende verschijning zal je niet snel vergeten. Dark Candy zijn shows zitten vol met energie, spanning en humor. Zijn specialiteiten zijn een Magic Mike en Pizza bezorger act. Hij komt op een sexy manier een pizza bezorgen en sluit dit af met een stripshow. Wil jij een stripper huren met een originele act? Dan moet je zeker voor Dark Candy kiezen.

Wissen

Beschrijving

Stripper huren?

Een Stripper huren bij Stripteazy ben je verzekerd dat de stripper die je hebt gehuurd de (vrijgezellen) avond compleet maakt! Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten. Wij hebben alles wat je nodig hebt, van vuurspuwshows, kinky, politie, bartender, leger en nog veel meer!

Wij hebben voor ieder wat wilds in huis. Neem gerust een kijkje op onze site en zie wat de specialiteiten zijn van onze strippers. Als je toch nog vragen hebt over ons, neem dan even contact met ons op en wij zullen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Extra informatie

Man

, , , , ,