Stripper huren | Flex

180.00

Stripper huren?

Flex is met zijn mooie lichaamsbouw en stoere uiterlijk een echte vrouwenveroveraar. Deze stripper weet elke vrouw om zijn vingers te winden en haar een fantastische tijd te bezorgen. Zijn shows zijn avontuurlijk en spannend. Flex zijn specialiteiten zijn dan ook een Kinky- en Gentlemant act te bezorgen. Deze stripper is een echte Gentleman en bezit geen tatoeages. Daarnaast kan onze stripper ook geweldige duo shows geven met striptease Jordan. Dit duo voelt elkaar feilloos aan en spelen perfect op elkaar in. Ben je op zoek naar een stoere verschijning en spanning? Dan moet je bij Flex zijn!

Wissen

Beschrijving

Stripper huren?

Een Stripper huren bij Stripteazy ben je verzekerd dat de stripper die je hebt gehuurd de (vrijgezellen) avond compleet maakt! Twijfel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten. Wij hebben alles wat je nodig hebt, van vuurspuwshows, kinky, politie, bartender, leger en nog veel meer!

Wij hebben voor ieder wat wilds in huis. Neem gerust een kijkje op onze site en zie wat de specialiteiten zijn van onze strippers. Als je toch nog vragen hebt over ons, neem dan even contact met ons op en wij zullen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Extra informatie

Man

, , , , , ,

Artikelnummer: N/B Categorieën: , , , , , ,