Mannelijke stripper huren

Mannelijke stripper huren?

Wil je een mannelijke stripper huren? Dan bent u bij Stripteazy aan het juiste adres. Wij werken samen met een groot team mannelijke striptease dansers. Elke mannelijke stripper die je kunt huren heeft meerdere acts zoals Stripper Politie, Stripper magic mike, striptease vuurshow en nog veel meer. Scrol door ons aanbod en kies uw favoriete mannelijke stripper. Ben je naar een specifieke stripper of striptease op zoek? Onze mannelijke strippers kunnen zich aanpassen aan ieder themafeest en een act opvoeren. Laat gerust uw wensen weten.

 

Mannelijke strippers huren voor striptease acts

Uw feest is geslaagd met huren van een mannelijke stripper of striptease van Stripteazy. De mooiste mannelijke strippers en de beste service tot uw beschikking. Wij verzorgen voor u de mooiste striptease shows. Mannelijke strippers nemen zelf spotify lijst, een cd of usb mee. U hoeft dan alleen een stoel zonder armleuning klaar te zetten en de striptease show kan starten. Wilt u een duo striptease act? 2 vrouwen of mannen of een mannelijke stripper en vrouwelijke stripper. Alles is mogelijk.

 

Prijs van een mannelijke stripper huren?

Voor een onvergetelijke avond, biedt Stripteazy het grootste en meest gevarieerde aanbod aan mannelijke stripper die u kunt huren. Veel mensen denken dat een mannelijke stripper boeken duur is, maar dat hoeft is zeker niet zo. Vaak zijn dat bureaus die strippers extern inhuren. Bij Stripteazy kunt u al vanaf 170 euro een spannende striptease act boeken.

 

Wat doet de mannelijke stripper?

Ze voert een leuke act voor je op en doet in samenspraak met jou wat leuks voor de persoon die in de spotlight staat. Een vrijgezellen feest, verjaardag, borrel, bedrijfsfeest in cafe’s en veel andere locaties zijn mogelijk. Een mannelijke stripper huren voor diverse show zoals: Western striptease, Bouwvakster striptease, Non striptease, Army striptease, Politie striptease, Bruidegom striptease, Dikke man striptease, Clown striptease, Kinky – SM striptease en Badman striptease.

 

Wat doet een mannelijke stripper niet?

Er wordt niet gedaan aan seksueel contact als u een mannelijke stripper huurt. Er zijn geen andere activiteiten buiten de strip of dansact. We gaan er vanuit dat onze mannelijke striptease danseressen met respect behandeld worden. Zo heeft iedereen een leuke avond en kunnen er geen misverstanden ontstaan.

 

Hoe maak ik een stripper boeking?

Onze strippers melden zich zodra ze op de door u aangegeven locatie gearriveerd zijn. U kunt de stripper naar een ruimte begeleiden zodat ze zich klaar kan maken voor haar act! Wanneer u een stripper inhuurt is het de bedoeling dat u vooraf aan de act het afgesproken bedrag voldoet. Onze stripper gaat ten alle tijden professioneel te werk en daarom kunnen wij ook beloven dat wij de mooiste en de beste strippers van Nederland én België hebben. Heeft u nog vragen met betrekking tot het boeken van een van onze acts? Belt u ons dan op 06 2757 8067.

Bekijk hier de mannelijke strippers

 

mannelijke strippers

Reviews

DUO SHOW TOPLESS BEDIENING  |  PAALDANSSHOW VUURSPUW SHOW