Stripster huren? | Jordan

180.00

Stripster huren?

Striptease Jordan is een spontane, sprankelende striptease en geeft speelse en stijlvolle shows. Zij weet van elke show een groot feest te maken. Jordan haar specialiteiten zijn een Politie, Bruidsmeisje en Catwoman act. Jordan kan ook een geweldige duo show geven met stripper Flex. Dit duo voelt elkaar feilloos aan en spelen perfect op elkaar in. Ben je op zoek naar een ondeugende striptease met klasse die je een onvergetelijke avond kan bezorgen? Dan moet je zeker voor stripster Jordan gaan.

 

Wissen

Beschrijving

Stripster huren?

Stripster huren bij Stripteazy weet je zeker dat de stripster die je gehuurd hebt de (vrijgezellen) avond compleet maakt. Vraag ons gerust naar onze stripsters en welke acts ze kunnen verzorgen. Alles van vuurspuwshows, kinky, politie acts, schoolmeisje en nog veel meer doet deze leuke stripster.

Stripster huren

Wij werken alleen met de beste en meest aantrekkelijke stripsters en danseressen. Bekijk onze website voor een overzicht van alle vrouwelijke stripsters die wij kunnen bieden. Bij het maken van een keuze kan je kijken welke specialiteiten onze stripsters hebben en wat zij uniek maakt. Er zit voor iedereen iets tussen. Wanneer je na het bekijken van onze website nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!

Extra informatie

Vrouw

, , , , , , , ,