Stripster huren | Roxy

180.00

Stripster huren?

Roxy is een stoere getatoeëerde stripster met prachtige en volle rondingen. Zij geeft stripshows van hoog niveau voor groot- en klein publiek. Door haar vele ervaring zal ze ervoor zorgen dat het een onvergetelijke avond wordt. Haar specialiteiten zijn een Politie en Kinky act. Wil je geen Girl Next Door stripster boeken? Dan moet je zeker voor stripster Roxy gaan. Originaliteit en plezier gegarandeerd!

 

Wissen

Beschrijving

Stripster huren?

Stripster huren bij Stripteazy weet je zeker dat de stripster die je gehuurd hebt de (vrijgezellen) avond compleet maakt. Vraag ons gerust naar onze stripsters en welke acts ze kunnen verzorgen. Alles van vuurspuwshows, kinky, politie acts, schoolmeisje en nog veel meer doet deze leuke stripster.

Stripster huren

Wij werken alleen met de beste en meest aantrekkelijke stripsters en danseressen. Bekijk onze website voor een overzicht van alle vrouwelijke stripsters die wij kunnen bieden. Bij het maken van een keuze kan je kijken welke specialiteiten onze stripsters hebben en wat zij uniek maakt. Er zit voor iedereen iets tussen. Wanneer je na het bekijken van onze website nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!

Extra informatie

Vrouw

, , , , ,